Παιδικός Σταθμός

Παιδικός Σταθμός

Η Φιλοσοφία Μας

Ο Παιδικός Σταθμός αποτελεί έναν αγαπημένο χώρο για τα παιδιά όπου ξεκινούν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον κόσμο της οργανωμένης και στοχευμένης αγωγής.

Μέσα από τη ζεστή, οικογενειακή ατμόσφαιρα του αγκαλιάζει τους μικρούς του φίλους και με πολυποίκιλες δραστηριότητες τους οδηγεί με φροντίδα σ’ όλα τα στάδια της εξέλιξής τους μέχρι την στιγμή που θα περάσουν στο επόμενο σκαλοπάτι της αγωγής τους.

Οι σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι που ακολουθούμε στη διαπαιδαγώγηση των νηπίων, αλλά και το πλούσιο παιδαγωγικό υλικό που είναι προσαρμοσμένο στην κάθε ηλικιακή βαθμίδα, μας δίνουν την δυνατότητα σε συνδυασμό με το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, να εξελίσσουμε τα παιδιά σε ευτυχισμένες προσωπικότητες και μελλοντικούς επιτυχημένους μαθητές.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε, μετά το σπίτι και την οικογένεια, την πιο θερμή αγκαλιά και να μοιραστούμε με τα παιδιά την αγάπης μας για την ζωή, την δια βίου μάθηση και την προσωπική εξέλιξη.

Το Πρώτο μου Σχολείο

Όλα όσα έπρεπε να μάθω για τη ζωή, τα έμαθα τελικά στο πρώτο μου σχολείο!

Nα πιστεύω στον εαυτό μου, να μοιράζομαι, να παίζω δίκαια, να βάζω τα πράγματα στη θέση τους, να μην πληγώνω τους άλλους, να ξεκουράζομαι όταν πρέπει, να καθαρίζω την ακαταστασία μου, να μην παίρνω αυτά που δεν μου ανήκουν, να παραδέχομαι τα λάθη μου, να σέβομαι κάθε πλάσμα, όσο διαφορετικό κι αν είναι, να λέω συγνώμη με θάρρος, να πλένω τα χέρια μου πριν φάω, να μοιράζω το χρόνο μου σωστά, να διασκεδάζω χωρίς να τεμπελιάζω, να οργανώνω το χρόνο μου, να κάνω φιλίες, να υπερασπίζομαι τον εαυτό μου, να ελπίζω και να προσπαθώ, να γνωρίζω ότι κάθε ιστορία έχει τέλος, να χαμογελάω στις δυσκολίες, να αγαπάω.

Όλα αυτά που έμαθα στο πρώτο μου σχολείο, είναι όλα αυτά που χρειάζομαι για τη ζωή! Σκεφτείτε πόσο καλύτερος θα ήταν ο κόσμος, αν όλοι έβγαζαν τον πρώτο τους και καλύτερο εαυτό!

Ημερήσιο Πρόγραμμα

Ολοκληρωμένο πρόγραμμα βασισμένο στη βιωματική εμπειρία, το παιχνίδι και την ανακάλυψη.

Δραστηριότητες

Πρόγραμμα που εμπλουτίζει τις εμπειρίες και της σκέψεις του παιδιού

  • Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα
  • Εικαστικά – Μουσική – Θεατρική Αγωγή
  • Μέριμνα
  • Διατροφή
  • Αθλητισμός
Περισσότερα…

Αγγλικά στον Παιδικό Σταθμό

Στον Παιδικό Σταθμό μας, τα αγγλικά δεν είναι ξένη γλώσσα, είναι δεύτερη γλώσσα.

English is Fun!

Learn through Play and Grow Together!

Η επαφή με τις ξένες γλώσσες από τον Παιδικό Σταθμό δίνει στο παιδί ένα αναντικατάστατο συγκριτικό πλεονέκτημα: όσο πιο νωρίς γίνει, τόσο πιο φυσική και τόσο λιγότερο “ξένη” θα του είναι η ξένη γλώσσα.

Περισσότερα…

espa

Μετάβαση στο περιεχόμενο